Lars Danielssons hemsida

Välkommen! Här är min nya hemsida


Hej!
Förr, på 50-talet, fanns det “kaféfotografer” som tog kort på gästerna. Här ett sådant foto från ungf 1954. Det är på Berghs kafé i Värnamo. Jag sitter längst fram, tv min mamma Zarah och th min pappa Alvar. De andra är våra grannar i Smålandsstenar, familjen Sunesson.

Vi åkte alla sju i deras Folkvagnsbubbla.
Jag är glad att mamma och pappa köpte kortet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s